Man tager vad man haver

Lagade ju middag åt mina sköna bönor häromkvällen. Ädelostfyllda rullader stod på den utlovade menyn, men när vi kommer till matvaruhandeln så lyckades vi endast hitta nån ynklig gråaktig lövbiff.
Har en känsla av att grått kött inte är speciellt bra för magen, så vi köpte ryggbiffar istället för jag tänkte "hur svårt kan det vara att banka ut?"
Hemskt svårt, visar det sig, speciellt om man varken har någon köttklubba eller kavel.
Så vad gör man?



Man fyller en gammal glöggflaska med vatten och slår för glatta livet. Tar ut alla sina aggressioner på den stackars biffen.
Låt det smälla så högt att vännerna blir oroliga att flaskan ska gå sönder och sprida glassplitter i köttet.
Ta i så det blir små gropar i köksbänken.
Då, mina vänner, blir köttet riktigt mört och gott!
Ett litet husmorstips från (h)emmafixaren! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0